Äntligen, SugarKitchens nya katalog är här!

Äntligen är den nya produktkatalogen för SugarKitchen här! Den innehåller massor med härliga vårnyheter som ger dig otroligt mycket bakinspiration. Endast fantasin sätter gränser och och jag lovar, denna ljuvliga katalog kommer få fantasin att väckas till liv och idéerna att flöda.
 
Boka en visning med mig som oberoende konsulent/försäljare för SugarKitchens produkter, eller gå in på www.sugarkitchen.se för mer info om närmaste konsulent/återförsäljare.
 
Är du intresserad av en visning från denna inspirerande produktkatalog där du specificerar din visning på just det du vill veta mer om, ex. hur man modellerar olika blommor i sockerpasta eller hur du spritsar din cupcake på det snyggaste sättet? Kontakta mig på min mail: [email protected]
 
Produktkatalog 2016
 
 
NYHET! Dessa tårtbottnar blir verkligen supercoola och de är hur enkla som helst att göra med hjälp av denna färdiga mix, de är dessutom glutenfria. Tillsätt bara vatten!
 
 
Mönstermattor i flera olika varianter och strössel i form av nappar/barnvagnar eller stjärnor! Varför inte toppa din cupcake med sockerpasta som ser ut som en bit trä? Kombinera den med en sockerblomma som du gjort i formen nedanför och du har skapat ett ätbart mästerverk på nolltid.
 
 
Gör härliga fjärilar i sockerpasta eller marsipan med hjälp av denna smidiga ejektorutstickare.
 
 
Alla kan baka! Dessa nyheter är superenkla att använda och ger ett proffsigt resultat. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sugarkitchens eget sortiment av ätbara mjuka pärlor. De finns i flera härliga kulörer och är verkligen underbara. Då de är mjuka behöver du inte oroa dig för att bita av en tand eller två.
 
 
Glöm kladdiga hushållspapper som sugit åt sig hälften av smöret du smörjt formen med. I den här smidiga baksprayen har du verkligen allt i ett, inget fett, mjöl eller ströbröd behövs. Kakan eller tårtbotten lossar perfekt från formen och du slipper kladda med olja eller mjöla ner halva köket.
 
 
 
När du bjuder in till en visning får du självklart fina värdinnegåvor och erbjudanden.
 
 
Pryd den sötasta barntårtan med ett par ätbara katt eller hundtofflor. Instruktion finns i produktkatalogen som du kan köpa för 79kr om du bokar in en visning. 
 
 
 
SugarKitchens unika ätbara glitter finns liksom de ätbara pärlorna i många härliga färger.
 
 
HEM
SugarKitchen - bakning - katalog - nyheter