GLAD PÅSK
Hoppas ni alla haft en underbar påskafton i det härliga vårvädret som vi haft på många ställen i Sverige. Den här vårinspirerade tårtan hade vi som efterrätt på vårat påskbord. Fyra saftiga tårtbottnar med tre lager av en härligt syrlig lemoncurd, samt en frisk hallonfrosting. Utanpå det är tårtan spacklad med en fluffig vanilj och marängsmörkräm och dekorerad med blomster av sockerpasta.


En hög och ståtlig tårta och då har jag t.o.m. tagit bort en botten, då den annars hade blivit alldeles FÖR hög.


Lite påsktema, med söta ägg i bakgrunden.

Påskägget är gjort av sockerpasta med chokladsmak, HUR god som helst. Boka en visning med SugarKitchen och passa på att köpa den då.


Lite svårt att skära små bitar då den blev väldigt hög, men det gör inget för den var så ljuvligt god. Det söta bryts av med det friska från citronen och hallonen. MUMS!
mumms ser riktigt god ut